Aanbod > Coaching

Personal Coaching

Personal Coaching (of 1-on-1-training) is een vorm van individuele begeleiding voor medewerkers, managers en professionals, die gericht is op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van professionele doelstellingen. In veel gevallen zijn de resultaten van enkele sessies spectaculair. Personal Coaching is daarom uitermate geschikt voor situaties waarbij u op korte termijn een maximaal resultaat wenst te bereiken.
Wat zijn de voordelen van Personal Coaching?

 • Intensief en doeltreffend tot een maximaal rendement
  Personal coaching is een hele intensieve manier van trainen die zich richt op het zelfvertrouwen, de motivatie en het gedrag van de coachee. Het resultaat is bijna direct merkbaar: een gedragswijziging, het wegnemen van blokkades, een versnelde en effectievere persoonlijke ontwikkeling van de gecoachte. Afhankelijk van de beoogde doelstellingen kan het rendement zeer verrassend zijn!
 • 100% maatwerk
  Bij Personal Coaching is er zeer grote interactie met de coachee waardoor er optimaal kan ingespeeld worden op specifieke noden en actuele praktijkcases.
 • Resultaat op korte termijn
  Wat kost u een gemiste opportuniteit, een aanslepend conflict, een laag rendement...? Een intensieve coaching zorgt voor een direct resultaat. U hoeft niet te wachten tot de volgende training…
 • Flexibel
  De agendabepaling voor een Personal Coaching verloopt eenvoudiger dan voor een training. Binnen of buiten uw kantoor, voor- of namiddag, het kan wanneer het voor u het beste past.

 

Train the Trainer

De ‘Train the Trainer’-module traint een sales manager of coach in het efficiënt coachen van zijn medewerkers.

 

 

© .BE Training - Peter Verreycken Grote Hoek 9 B-2170 MERKSEM l webdesign: Art Dokus l login